Category Archives: Leluvalmistajat

Fisher-Price

Lyhyesti: Mattelin alaisuudessa toimiva pienten lasten leluja valmistava yritys.

Vuonna 1930 perustettu Fisher-Price on sen emoyhtiön Mattelin alla toimiva leluja pienille lapsille valmistava yritys.

Fisher-Pricen leluvalikoimiin kuuluu leikkikaluja niin imeväisille kuin hieman suuremmillekin suuremmillekin lapsille. Valikoimasta löytyvät muunmuassa helistimet, purulelut, ajoneuvot, eläimet, palikat ja kauko-ohjattavat.

Babygear-tuotteisiin kuuluvat muunmuassa sitterit. Mukavassa eläinaiheella varustetussa tuolissa lapsi viihtyy hyvin. Halutessasi voit kytkeä päälle lasta rauhoittavan tärinän. Sitteri tarjoaa lapselle virikkeitä ja kehittävää tekemistä.

Lapset vaativat keksiliäitä ja hauskoja puuhia mielenkiinnon ylläpitämiseksi. Yrityksen sivuilta löydät ideoita perheen ja lasten kanssa yhteisen ajan viettämiseen.

Löydät lisätietoja Fisher-Pricestä ja sen leluista, babygear-tuotteista sekä kasvatusohjeita ja muuta tietoa täältä.Emek

Lyhyesti: Aitojen rekkojen mukaisia lapsille suunnattuja muovirekkoja valmistava yritys.

Saukkolassa toimiva vuonna 1982 perustettu Emek-Muovi Oy on lasten lelurekkojen valmistamiseen erikoistunut yritys.

Rekat on tarkkoja kopioita alkuperäisistä oikeista rekkamalleista. Kaikkien autojen mittakaava on yhden suhde kahteenkymmeneenviiteen oikeista rekoista.

Rekkamerkeistä tarjolla on Volvo, Scania, MAN ja Excavator. Rekkoja on tarjolla monia eri malleja muunmuassa avolavallisia, puoliperärekkoja, maansiirtoautoja, lavetteja, täysperärekkoja, tukkirekkoja tukkeineen, pressurekkoja, kaivinkoneita jne.

Emek-rekkoja voit ostaa monista leluliikkeistä. Tukkumyyjiä yrityksellä on monessa Euroopan maassa ja yhdysvalloissa.

Löydät lisätietoja Emekistä ja sen valmistamista muovisista rekka-autoista vierailemalla yrityksen sivuilla täällä.Capron

Lyhyesti: Radio-ohjattavien lelujen maahantuontiin keskittyvä yritys.

Capron on RC-lelujen, kuten radio-ohjattavien autojen ja lennokkien maahantuontiin erikoistunut yritys.

RC- (radio controlled) eli radio- tai kauko-ohjattavat lelut sopivat hyvin varttuneemmille lapsille sekä myös aikuisille. RC-lelujen monimutkaisuus ja hinta vaihtelee laajalti, joten yksinkertaisemmat lelut saat hankittua edullisestikin.

Yrityksen maahantuomiin radio-ohjattaviin laitteisiin kuuluvat muunmuassa merkit Protech, Ishima, Navicraft, New Age, Ko Propo, Picco, Medial Pro, Swedish Edition, Flight Power, Caster Racing ja Mini Rave.

Capronin maanhatuomia leluja voit ostaa sen jälleenmyyjiltä. Näitä ovat esimerkiksi verkkokauppa RC Reality, Rckauppa.fi sekä Atala RC -kaupat, joita löydät Tampereelta, Lempäälästä, Raisiosta ja Jyväskylästä.

Lisätietoja Capronista ja sen tarjoamista tuotteista sekä kuvaston ja hinnaston löydät käymällä yrityksen kotisivuilla täällä.Leluhuone

Lyhyesti: Seinäjoella ja verkossa toimiva laajan valikoiman tarjoama leluliike.

Leluhuone on Seinäjoella sijaitseva lelukauppa, jonka tuotteita voit ostaa myös verkkokaupasta.

Lelukaupan valikoimiin kuuluu laaja valikoima leluja eri alueilta. Näihin kuuluvat muunmuassa Meccano- ja muut rakennusarjat, lauta- ja palapelit, sisustustarvikkeita, koulutarvikkeita, nukkeja, ulkoleluja ja paljon muuta.

Elektroniselta puolelta valikoimista löydät esimerkiksi PlayStation 2 -pelit sekä Muumi-tietokoneet.

Leluhuoneen myymälän löydät Seinäjoelta osoitteesta Kauppakatu 18. Verkkokaupasta tilatessasi voit maksaa suurimpien pankkien verkkomaksuilla, tilisiirrolla tai paketin mukana toimitettavalla laskulla. Paketin voit tilata postipakettina tai kotiinkuljetuksena.

Löydät lisätietoja lelukauppa Leluhuoneesta ja sen tarjoamista leluista käymällä kaupan sivuilla osoitteessa Leluhuone.fi.Plasto

Lyhyesti: Kotimainen vankkarakenteisten ja kestävien muovilelujen valmistaja.

Plasto on kotimainen plasto-lelujen ja plastopak-pakkauksien valmistaja. Sen toimenkuvaan kuuluu vahvojen ja kestävien muovilelujen valmistus.

Plaston lelut suorastaan houkuttelevat leikkimään ja niiden pääsääntöinen kohderyhmä on yhdestä kuuteen vuotta vanhat lapset. Ikähaarukka on otettu huomioon etenkin lelujen kokoa ja toimintoja suunniteltaessa. Tästä huolimatta leikkeihin osallistuvat mielellään vanhemmatkin.

Leikkikalut ovat vankkarakenteisia ja kestävät kovaa kulutusta ja käyttöä, jonka ansiosta niitä voi käyttää sekä ulkona että sisällä. Lelut ovat myös turvallisia. Niistä ei löydy teräviä kulmia ja ne on valmistettu turvallisista aineista.

Värikkäät peruslelut ovat aina lasten suosiossa ja niiden pelkistetty ulkomuoto jättää tilaa mielikuvitukselle ja lelujen omalle soveltamiselle.

Katso lisätietoja Plastosta ja sen lelutarjonnasta sekä yhteystiedoista yrityksen kotisivuilta täältä.Amo Oy

Lyhyesti: Suomen suurin tunnettuja lelumerkkejä maahantuova yritys.

Amo Oy on Suomen suurin lelujen maahantuontiin ja markkinointiin keskittynyt yritys. Suomen lisäksi yritys toimii myös Baltiassa.

Amo toimii maanlaajuista suosiota nauttivien lelujen edustajana mukaanlukien pelilaitteisiin keskittynyt Nintendo, nukkeja valmistava Bratz, peleistään tunnettu Ravensburger ja lastenrattaita ja istuimia valmistava Chicco.

Eräs yrityksen vahvuuksista onkin vahvojen ja tunnettujen tuotemerkkien tarjoaminen. Amon Suomeen tuomia leluja voi ostaa lelukaupoista, tavarataloista ja muista lelutuotteita myyvistä liikkeistä sekä erityisistä AmoMaa-myymälöistä.

Lelut voidaan jaotella tyttöjen ja pokien leluihin aihepiirinsä perusteella. Pojille tarjolla on Nikko-autojen lisäksi mm. Lauri kilpa-autot, Air Hogs -lentokoneet sekä Rölli-pelit. Tytöille puolestaan löytyy Bratz, Baby Born ja Disney -nuket, taskueläimet sekä söpöt pehmolelut.

Lisätietoja Amo Oy:stä ja sen tarjoamista tuotteista, sekä puuhanurkan sekä listan AmoMaa-myymälöistä löydät vierailemalla Amon verkkosivuilla täällä.Hot-Toys

Lyhyesti: Pääasiassa lasten ulkolelujen valmistamiseen ja markkinointiin erikoistunut yritys.

Hot-Toys Oy on muovilelujen valmistamiseen ja markkinointiin keskittyvä yritys.

Yrityksen tuotteita myydään useissa lelukaupoissa, tavarataloissa ja marketeissa. Sillä on yksinoikeus leluvalmistaja RollToysin lelujen myyntiin Suomessa. Näihin kuuluu muunmuassa kolmipyöräiset polkupyörät ja polkutraktorit.

Laajaan kesätuotevalikoimaan kuuluvat mm. värikkäät ämpärit, lapiot, hiekkamuotit, hyppynarut, neppis-autot ja frisbeet. Talvituotteista on löydettävissä SnowFly-mäenlaskuvälineet sekä liukurit, lumilapiot ja pulkat.

Voit käyttää Hot-Toysin kotisivuilta löytyvää tilauslomaketta tuotteiden tai hinnaston tilaamiseen.

Lisätietoja Hot-Toysista ja sen tarjoamista leleuista sekä kodin tuotteista, SnowFly-videon sekä neppiskilpailuohjeet löydät täältä.