Tag Archives: vaatteet

Ipanalle

Lyhyesti: Verkossa lastenvaatteita ja leluja sekä muita tarvikkeita myyvä lastentarvikekauppa.

Verkkokauppa Ipanalle on lastenvaatteita ja -tarvikkeita sekä pehmo- ja muita leluja, sisustustarvikkeita ja -tarroja myyvä kauppa.

Vaatevalikoimista löytyvät tyttöjen ja poikien vaatteet, bodyt ja potkuhousut, sukat, yöasut, sukkahousut, sadeasut ja ulkovaatteet sekä hatut ja uimapuvut.

Leluvalikoima on laaja siitä löytyvät niin vauvalelut, pehmolelut, askarteluvälineet, rakennuslelut, nuket, ajoneuvot, koulutarvikkeet, DVD-elokuvat, Hello Kitty -tuotteet sekä monet muut.

Tuotteet pyritään postittamaan yhden – neljän päivän kuluessa siitä kun olet tehnyt tilauksen. Tuotteilla on neljäntoista päivän vaihto- ja palautusoikeus ja voit maksaa ne laskulla, ennakkomaksuna tai verkkopankissa.

Lisätietoja Ipanalle-verkkokaupasta sekä sen tarjoamista tuotteista ja tilaamisesta löydät vierailemalla täällä.BR-Lelut

Lyhyesti: Pitkän historian omaava lelujen myyntiin erikoistunut yritys.

Vuonna 1963 perustettu BR-Lelut on Tanskasta lähtöisin oleva lelujen myyntiin keskittynyt perheyritys.

Tuotteita on tarjolla monista eri kategorioista kuten autot, eläimet, junat, pelit, vaatteet, vesileikit, urheilu, nallet, meikit ja korut, koulutarvikkeet, ulkolelut, rakennuspalikat, musiikki, kirjat jne.

Kirjaimet B ja R tulevat sen perustajajäsenen Børge Rasmussenin nimestä. Nykyään BR-Lelut toimii jo kolmannessa sukupolvessa.

BR-Leluja myyviä myymälöitä löytyy muunmuasa Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Raisiosta, Riihimäeltä, Lappeenrannasta, Kotkasta ja Espoosta.

Katso lisätietoja BR-Leluista, sen toiminnasta, leluista, sekä myymälöiden yhteystiedoista täältä.