Tag Archives: ulko

KaikkiLeikkii.fi

Lyhyesti: Erilaisia ulko- ja sisäpelejä sekä heittely- ja palloleluja verkon välityksellä myyvä kauppa.

KaikkiLeikkii on Espoossa toimiva verkkokauppa, jonka valikoimista löytyy monenlaisia pelejä ja leikkivälineitä varttuneempien lasten makuun

Kauppaa ylläpitää espoolainen KaikkiLeikkii Group ja sen valikoimaan kuuluvat ulkopelit, retkeilytarvikkeet, sisäpelit ja muita tuotteita.

Ulkovalikoimaan kuuluu liukumäet, kengurupallot, hyppynarut, mini-petanguetarvikkeet sekäheittelyvälineet kuten superpallot, strobopallot, pompputikut, bumerangit ja frisbeet sekä majat ja vesileikkikalut.

Sisätuotevalikoimasta löytyy paljon erilaisia pelejä, pehmeitä palloja, kylpyhuoneleluja, sekä visailupelejä.

Katso lisätietoja KaikkiLeikkii.fi:stä ja tarjolla olevista tuotteista sekä toimitusehdot ja tilaa pelisi täältä.BR-Lelut

Lyhyesti: Pitkän historian omaava lelujen myyntiin erikoistunut yritys.

Vuonna 1963 perustettu BR-Lelut on Tanskasta lähtöisin oleva lelujen myyntiin keskittynyt perheyritys.

Tuotteita on tarjolla monista eri kategorioista kuten autot, eläimet, junat, pelit, vaatteet, vesileikit, urheilu, nallet, meikit ja korut, koulutarvikkeet, ulkolelut, rakennuspalikat, musiikki, kirjat jne.

Kirjaimet B ja R tulevat sen perustajajäsenen Børge Rasmussenin nimestä. Nykyään BR-Lelut toimii jo kolmannessa sukupolvessa.

BR-Leluja myyviä myymälöitä löytyy muunmuasa Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Raisiosta, Riihimäeltä, Lappeenrannasta, Kotkasta ja Espoosta.

Katso lisätietoja BR-Leluista, sen toiminnasta, leluista, sekä myymälöiden yhteystiedoista täältä.Leluhuone

Lyhyesti: Seinäjoella ja verkossa toimiva laajan valikoiman tarjoama leluliike.

Leluhuone on Seinäjoella sijaitseva lelukauppa, jonka tuotteita voit ostaa myös verkkokaupasta.

Lelukaupan valikoimiin kuuluu laaja valikoima leluja eri alueilta. Näihin kuuluvat muunmuassa Meccano- ja muut rakennusarjat, lauta- ja palapelit, sisustustarvikkeita, koulutarvikkeita, nukkeja, ulkoleluja ja paljon muuta.

Elektroniselta puolelta valikoimista löydät esimerkiksi PlayStation 2 -pelit sekä Muumi-tietokoneet.

Leluhuoneen myymälän löydät Seinäjoelta osoitteesta Kauppakatu 18. Verkkokaupasta tilatessasi voit maksaa suurimpien pankkien verkkomaksuilla, tilisiirrolla tai paketin mukana toimitettavalla laskulla. Paketin voit tilata postipakettina tai kotiinkuljetuksena.

Löydät lisätietoja lelukauppa Leluhuoneesta ja sen tarjoamista leluista käymällä kaupan sivuilla osoitteessa Leluhuone.fi.Hot-Toys

Lyhyesti: Pääasiassa lasten ulkolelujen valmistamiseen ja markkinointiin erikoistunut yritys.

Hot-Toys Oy on muovilelujen valmistamiseen ja markkinointiin keskittyvä yritys.

Yrityksen tuotteita myydään useissa lelukaupoissa, tavarataloissa ja marketeissa. Sillä on yksinoikeus leluvalmistaja RollToysin lelujen myyntiin Suomessa. Näihin kuuluu muunmuassa kolmipyöräiset polkupyörät ja polkutraktorit.

Laajaan kesätuotevalikoimaan kuuluvat mm. värikkäät ämpärit, lapiot, hiekkamuotit, hyppynarut, neppis-autot ja frisbeet. Talvituotteista on löydettävissä SnowFly-mäenlaskuvälineet sekä liukurit, lumilapiot ja pulkat.

Voit käyttää Hot-Toysin kotisivuilta löytyvää tilauslomaketta tuotteiden tai hinnaston tilaamiseen.

Lisätietoja Hot-Toysista ja sen tarjoamista leleuista sekä kodin tuotteista, SnowFly-videon sekä neppiskilpailuohjeet löydät täältä.