Tag Archives: soittimet

Leikkien.fi

Lyhyesti: Hauskojen ja silti opettavaisten lelujen myyntiin erikoistunut verkkokauppa.

Leikkien.fi on opettavia ja lapsen kehitystä edistäviä leluja verkossa myyvä lelukauppa.

Lelutuotteita on löydettävissä monelta eri aihealueelta. Yhteistä kaikille tuotteille on niiden hauskuuden lisäksi opettavaisuus ja kehitystä tukevat ominaisuudet.

Mukaan kuuluvat esim. rakennussarjat, roolileikkilelut, kirjat, lelusoittimit ja musiikkituotteet, tarvikeet askarteluun ja muihin kädentaitoja kehittäviin leikkeihin, DVD- ja PC-pelit, ulkotarvikkeet ja paljon muuta.

Verkkokauppaa ylläpitää Leikkien Group Oy, joka maahantuo ja myy opettavaisia ja lapsen kehitystä edistäviä leluja. Tuotevalikoima on valittu tarkkaan ja harkittu ammattilaisten toimesta.

Katso lisätietoja Leikkien.fi verkkolelukaupasta ja sen tarjoamasta leluvalikoimasta, ohjeet tilaamiseen sekä tiedot yhteydenottoa varten täältä.Lelukeisari

Lyhyesti: Laajan valikoiman leluja nettishoppailijoille tarjoava verkkolelukauppa.

Lelukeisari on laajan leluvalikoiman kaiken ikäisille leikkijöille tarjoava verkkolelukauppa.

Kaupan valikoimista löytyvät niin lastentarvikkeet, vastasyntyneiden lelut, nuket, pehmolelut, autot, moottoripyörät, toimintafiguurit, robotit, pienoismallit, puulelut, eläimet, kirjat, pienoismallit, pelit, soittimet kuin askarteluvälineetkin.

Valikoimaan kuuluvat myös Opi Leikkien -tuotteet, jotka on suunniteltu tarjoamaan hauskojen leikkisessioiden lisäksi myös kehittäviä ja opettavia aktiviteetteja.

Kaupan omistaa Albatrade Oy, jonka toimipiste sijaitsee Helsingissä osoitteessa Atomitie 5 D. Yhteyttä asiakaspalveluun saat otettua sähköpostilla ja verkkolomakkeella.

Lisätietoja Lelukeisarista, sen tarjoamasta leluvalikoimasta sekä verkkokaupan löydät osoitteesta Lelukeisari.fi.Lelukauppa Jasmel

Lyhyesti: Oppimista ja kehitttymistä tukevien lelujen maahantuoja ja vähittäis- sekä tukkumyyjä.

Vuodesta 1994 toiminut Jasmel Oy lasten leluja, soittimia ja pelejä maahantuova ja myyvä yritys.

Yritys myy tuotteitaan suoraan omassa verkkokaupassa sekä useiden jälleenmyyjien kautta ympäri Suomen.

Jasmelin valikoimiin kuuluu mm. lasten oppimista tukevia tuotteita sekä paljon muita leluja. Se pyrkii keskittymään ajattomiin, laadukkaisiin ja kestäviin leluihin. Suurin osa sen tuotteista on valmistettu puusta.

Lelulle asetetaan paljon vaatimuksia, kuten lapsen oppimisen ja kehityksen edistäminen, kiinnostavuus sekä tietenkin tuotteiden laatu ja turvallisuus.

Löydät lisätietoja Jasmel Oy:stä ja sen tarjoamista tuotteista, yhteystiedot ja verkkokaupan
täältä.