Tag Archives: pelit

Lelutalo

Lyhyesti: Laadukkaita ja ajattomia lasten leluja internetin välityksellä myyvä yritys.

Lelutalo.fi on kehittäviä ja laadukkaita lasten leluja verkossa myyvä yritys.

Valikoimaan kuuluvat lelut 0-8 vuotiaille ja myös sitä vanhemmille lapsille mukaanlukien autot, puulelut, soittimet, figuurit, kotileikit, vauvalelut, legot, pehmolelut, askarteluvälineet, pelit, kirjat, DVD:t ja monet muut tuotteet.

Lelukaupasta löytyvät lelut ovat lisäksi ajattomia, joka tekee niistä pitkäikäisiä. Tunnetut tuotemerkit kuten BRIO, Calafant, Lego, Jukka-lelut Otava, WSOY ja monet muut kuuluvat tuotevalikoimaan.

Tuotteet toimitetaan sinulle postitse nopeasti ja luotettavasti Suomen Lelutalo Oy:n Äänekoskella sijaitsevasta varastosta.

Katso lisätietoja Lelutalosta, sen tarjoamista lelutuotteista, ajankohtaisista tajouksista sekä yhteystiedot ja muuta tietoa löydät käymällä webbikaupassa täältä.BR-Lelut

Lyhyesti: Pitkän historian omaava lelujen myyntiin erikoistunut yritys.

Vuonna 1963 perustettu BR-Lelut on Tanskasta lähtöisin oleva lelujen myyntiin keskittynyt perheyritys.

Tuotteita on tarjolla monista eri kategorioista kuten autot, eläimet, junat, pelit, vaatteet, vesileikit, urheilu, nallet, meikit ja korut, koulutarvikkeet, ulkolelut, rakennuspalikat, musiikki, kirjat jne.

Kirjaimet B ja R tulevat sen perustajajäsenen Børge Rasmussenin nimestä. Nykyään BR-Lelut toimii jo kolmannessa sukupolvessa.

BR-Leluja myyviä myymälöitä löytyy muunmuasa Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Raisiosta, Riihimäeltä, Lappeenrannasta, Kotkasta ja Espoosta.

Katso lisätietoja BR-Leluista, sen toiminnasta, leluista, sekä myymälöiden yhteystiedoista täältä.Lelukauppa Jasmel

Lyhyesti: Oppimista ja kehitttymistä tukevien lelujen maahantuoja ja vähittäis- sekä tukkumyyjä.

Vuodesta 1994 toiminut Jasmel Oy lasten leluja, soittimia ja pelejä maahantuova ja myyvä yritys.

Yritys myy tuotteitaan suoraan omassa verkkokaupassa sekä useiden jälleenmyyjien kautta ympäri Suomen.

Jasmelin valikoimiin kuuluu mm. lasten oppimista tukevia tuotteita sekä paljon muita leluja. Se pyrkii keskittymään ajattomiin, laadukkaisiin ja kestäviin leluihin. Suurin osa sen tuotteista on valmistettu puusta.

Lelulle asetetaan paljon vaatimuksia, kuten lapsen oppimisen ja kehityksen edistäminen, kiinnostavuus sekä tietenkin tuotteiden laatu ja turvallisuus.

Löydät lisätietoja Jasmel Oy:stä ja sen tarjoamista tuotteista, yhteystiedot ja verkkokaupan
täältä.Leluhuone

Lyhyesti: Seinäjoella ja verkossa toimiva laajan valikoiman tarjoama leluliike.

Leluhuone on Seinäjoella sijaitseva lelukauppa, jonka tuotteita voit ostaa myös verkkokaupasta.

Lelukaupan valikoimiin kuuluu laaja valikoima leluja eri alueilta. Näihin kuuluvat muunmuassa Meccano- ja muut rakennusarjat, lauta- ja palapelit, sisustustarvikkeita, koulutarvikkeita, nukkeja, ulkoleluja ja paljon muuta.

Elektroniselta puolelta valikoimista löydät esimerkiksi PlayStation 2 -pelit sekä Muumi-tietokoneet.

Leluhuoneen myymälän löydät Seinäjoelta osoitteesta Kauppakatu 18. Verkkokaupasta tilatessasi voit maksaa suurimpien pankkien verkkomaksuilla, tilisiirrolla tai paketin mukana toimitettavalla laskulla. Paketin voit tilata postipakettina tai kotiinkuljetuksena.

Löydät lisätietoja lelukauppa Leluhuoneesta ja sen tarjoamista leluista käymällä kaupan sivuilla osoitteessa Leluhuone.fi.Amo Oy

Lyhyesti: Suomen suurin tunnettuja lelumerkkejä maahantuova yritys.

Amo Oy on Suomen suurin lelujen maahantuontiin ja markkinointiin keskittynyt yritys. Suomen lisäksi yritys toimii myös Baltiassa.

Amo toimii maanlaajuista suosiota nauttivien lelujen edustajana mukaanlukien pelilaitteisiin keskittynyt Nintendo, nukkeja valmistava Bratz, peleistään tunnettu Ravensburger ja lastenrattaita ja istuimia valmistava Chicco.

Eräs yrityksen vahvuuksista onkin vahvojen ja tunnettujen tuotemerkkien tarjoaminen. Amon Suomeen tuomia leluja voi ostaa lelukaupoista, tavarataloista ja muista lelutuotteita myyvistä liikkeistä sekä erityisistä AmoMaa-myymälöistä.

Lelut voidaan jaotella tyttöjen ja pokien leluihin aihepiirinsä perusteella. Pojille tarjolla on Nikko-autojen lisäksi mm. Lauri kilpa-autot, Air Hogs -lentokoneet sekä Rölli-pelit. Tytöille puolestaan löytyy Bratz, Baby Born ja Disney -nuket, taskueläimet sekä söpöt pehmolelut.

Lisätietoja Amo Oy:stä ja sen tarjoamista tuotteista, sekä puuhanurkan sekä listan AmoMaa-myymälöistä löydät vierailemalla Amon verkkosivuilla täällä.