Tag Archives: nuket

Ipanalle

Lyhyesti: Verkossa lastenvaatteita ja leluja sekä muita tarvikkeita myyvä lastentarvikekauppa.

Verkkokauppa Ipanalle on lastenvaatteita ja -tarvikkeita sekä pehmo- ja muita leluja, sisustustarvikkeita ja -tarroja myyvä kauppa.

Vaatevalikoimista löytyvät tyttöjen ja poikien vaatteet, bodyt ja potkuhousut, sukat, yöasut, sukkahousut, sadeasut ja ulkovaatteet sekä hatut ja uimapuvut.

Leluvalikoima on laaja siitä löytyvät niin vauvalelut, pehmolelut, askarteluvälineet, rakennuslelut, nuket, ajoneuvot, koulutarvikkeet, DVD-elokuvat, Hello Kitty -tuotteet sekä monet muut.

Tuotteet pyritään postittamaan yhden – neljän päivän kuluessa siitä kun olet tehnyt tilauksen. Tuotteilla on neljäntoista päivän vaihto- ja palautusoikeus ja voit maksaa ne laskulla, ennakkomaksuna tai verkkopankissa.

Lisätietoja Ipanalle-verkkokaupasta sekä sen tarjoamista tuotteista ja tilaamisesta löydät vierailemalla täällä.Leluhuone

Lyhyesti: Seinäjoella ja verkossa toimiva laajan valikoiman tarjoama leluliike.

Leluhuone on Seinäjoella sijaitseva lelukauppa, jonka tuotteita voit ostaa myös verkkokaupasta.

Lelukaupan valikoimiin kuuluu laaja valikoima leluja eri alueilta. Näihin kuuluvat muunmuassa Meccano- ja muut rakennusarjat, lauta- ja palapelit, sisustustarvikkeita, koulutarvikkeita, nukkeja, ulkoleluja ja paljon muuta.

Elektroniselta puolelta valikoimista löydät esimerkiksi PlayStation 2 -pelit sekä Muumi-tietokoneet.

Leluhuoneen myymälän löydät Seinäjoelta osoitteesta Kauppakatu 18. Verkkokaupasta tilatessasi voit maksaa suurimpien pankkien verkkomaksuilla, tilisiirrolla tai paketin mukana toimitettavalla laskulla. Paketin voit tilata postipakettina tai kotiinkuljetuksena.

Löydät lisätietoja lelukauppa Leluhuoneesta ja sen tarjoamista leluista käymällä kaupan sivuilla osoitteessa Leluhuone.fi.