Tag Archives: lego

Lelutalo

Lyhyesti: Laadukkaita ja ajattomia lasten leluja internetin välityksellä myyvä yritys.

Lelutalo.fi on kehittäviä ja laadukkaita lasten leluja verkossa myyvä yritys.

Valikoimaan kuuluvat lelut 0-8 vuotiaille ja myös sitä vanhemmille lapsille mukaanlukien autot, puulelut, soittimet, figuurit, kotileikit, vauvalelut, legot, pehmolelut, askarteluvälineet, pelit, kirjat, DVD:t ja monet muut tuotteet.

Lelukaupasta löytyvät lelut ovat lisäksi ajattomia, joka tekee niistä pitkäikäisiä. Tunnetut tuotemerkit kuten BRIO, Calafant, Lego, Jukka-lelut Otava, WSOY ja monet muut kuuluvat tuotevalikoimaan.

Tuotteet toimitetaan sinulle postitse nopeasti ja luotettavasti Suomen Lelutalo Oy:n Äänekoskella sijaitsevasta varastosta.

Katso lisätietoja Lelutalosta, sen tarjoamista lelutuotteista, ajankohtaisista tajouksista sekä yhteystiedot ja muuta tietoa löydät käymällä webbikaupassa täältä.Lelukauppa Pii Poo

Lyhyesti: Ilmajokelainen lelukauppa, jonka verkkokaupasta voit ostaa käytettyjä Legoja.

Ilmajoella sijaitseva Lelukauppa Pii Poo on monia merkkileluja ja Lego-tuotteita myyvä yritys.

Tytöille kaupasta löytyy oma vaaleanpunainen huone, josta löytyy niin Barbiet, nuket kuin prinsessatarvikkeetkin.

Koululaisille tarjolla on työskentelyvälineitä ja kodin toimistotarvikkeita sekä tietenkin värit ja pensselit.

Pii Poon verkkokaupasta voit ostaa käytettyjä Lego-palikoita, joita on tarjolla laajalti. Valikoimista löytyy niin duploja kuin lego ajoneuvoja, eläimiä, huonekaluja, junia, linnoja, litteitä palikoita, palikkaeriä, primoja, renkaita tarvikkeita ja peruspalikoitakin.

Löydät lisätietoja Lelukauppa Pii Poosta ja sen leluvalikoimista, aukioloajoista ja verkkokaupan täältä.Lego-palikat

Lyhyesti: Maanilmanlaajuista suosiota nauttivat Lego-rakennuspalikat antavat tilaa mielikuvitekselle.

Lego Group on maailmanlaajuisen suosion saavuttaneiden Lego-rakennuspalikoiden valmistaja. Legojen historia ulottuu vuoteen 1949, jolloin Tanskassa keksittiin toisiinsa liitettävät muoviset palikat.

Tuotteet on jaoteltu ryhmiin niiden käyttäjäryhmän iän mukaan. Lego System on tavallisin ja suurin tuoteryhmä, johon kuuluvat kaikki ns. normaalit lego-palikat. Nuoremmille, yli kaksivuotiaille lapsille suunnatut Duplot sisältävät vähemmän yksityiskohtia ja ovat paljon suurempia, joten niitä on vaikeampi niellä.

Vielä pienimmille 1-3 vuotiaille lapsille tarkoitetut Quatrot ovat Duploakin suurempia ja pehmeitä. Edistyneemmille rakentajille tarkoitettu Lego Technic -sarja on suunnattu 9-16 -vuotiaille. Näiden Legojen avulla voi rakentaa mm. tietokoneohjattuja robotteja.

Lego-tuotteita voit ostaa lähes kaikista lelukaupoista ja useimmista tavarataloista.

Katso lisätietoja Legosta ja sen tarjomasta laajasta tuotevalikoimasta, teemoista ja Legoja myyvistä kaupoista täältä.