Tag Archives: kauko-ohjattavat

Fisher-Price

Lyhyesti: Mattelin alaisuudessa toimiva pienten lasten leluja valmistava yritys.

Vuonna 1930 perustettu Fisher-Price on sen emoyhtiön Mattelin alla toimiva leluja pienille lapsille valmistava yritys.

Fisher-Pricen leluvalikoimiin kuuluu leikkikaluja niin imeväisille kuin hieman suuremmillekin suuremmillekin lapsille. Valikoimasta löytyvät muunmuassa helistimet, purulelut, ajoneuvot, eläimet, palikat ja kauko-ohjattavat.

Babygear-tuotteisiin kuuluvat muunmuassa sitterit. Mukavassa eläinaiheella varustetussa tuolissa lapsi viihtyy hyvin. Halutessasi voit kytkeä päälle lasta rauhoittavan tärinän. Sitteri tarjoaa lapselle virikkeitä ja kehittävää tekemistä.

Lapset vaativat keksiliäitä ja hauskoja puuhia mielenkiinnon ylläpitämiseksi. Yrityksen sivuilta löydät ideoita perheen ja lasten kanssa yhteisen ajan viettämiseen.

Löydät lisätietoja Fisher-Pricestä ja sen leluista, babygear-tuotteista sekä kasvatusohjeita ja muuta tietoa täältä.Capron

Lyhyesti: Radio-ohjattavien lelujen maahantuontiin keskittyvä yritys.

Capron on RC-lelujen, kuten radio-ohjattavien autojen ja lennokkien maahantuontiin erikoistunut yritys.

RC- (radio controlled) eli radio- tai kauko-ohjattavat lelut sopivat hyvin varttuneemmille lapsille sekä myös aikuisille. RC-lelujen monimutkaisuus ja hinta vaihtelee laajalti, joten yksinkertaisemmat lelut saat hankittua edullisestikin.

Yrityksen maahantuomiin radio-ohjattaviin laitteisiin kuuluvat muunmuassa merkit Protech, Ishima, Navicraft, New Age, Ko Propo, Picco, Medial Pro, Swedish Edition, Flight Power, Caster Racing ja Mini Rave.

Capronin maanhatuomia leluja voit ostaa sen jälleenmyyjiltä. Näitä ovat esimerkiksi verkkokauppa RC Reality, Rckauppa.fi sekä Atala RC -kaupat, joita löydät Tampereelta, Lempäälästä, Raisiosta ja Jyväskylästä.

Lisätietoja Capronista ja sen tarjoamista tuotteista sekä kuvaston ja hinnaston löydät käymällä yrityksen kotisivuilla täällä.