Amo Oy

Lyhyesti: Suomen suurin tunnettuja lelumerkkejä maahantuova yritys.

Amo Oy on Suomen suurin lelujen maahantuontiin ja markkinointiin keskittynyt yritys. Suomen lisäksi yritys toimii myös Baltiassa.

Amo toimii maanlaajuista suosiota nauttivien lelujen edustajana mukaanlukien pelilaitteisiin keskittynyt Nintendo, nukkeja valmistava Bratz, peleistään tunnettu Ravensburger ja lastenrattaita ja istuimia valmistava Chicco.

Eräs yrityksen vahvuuksista onkin vahvojen ja tunnettujen tuotemerkkien tarjoaminen. Amon Suomeen tuomia leluja voi ostaa lelukaupoista, tavarataloista ja muista lelutuotteita myyvistä liikkeistä sekä erityisistä AmoMaa-myymälöistä.

Lelut voidaan jaotella tyttöjen ja pokien leluihin aihepiirinsä perusteella. Pojille tarjolla on Nikko-autojen lisäksi mm. Lauri kilpa-autot, Air Hogs -lentokoneet sekä Rölli-pelit. Tytöille puolestaan löytyy Bratz, Baby Born ja Disney -nuket, taskueläimet sekä söpöt pehmolelut.

Lisätietoja Amo Oy:stä ja sen tarjoamista tuotteista, sekä puuhanurkan sekä listan AmoMaa-myymälöistä löydät vierailemalla Amon verkkosivuilla täällä.